Antislipstrips kopen

Keus uit veel modellen en kleuren bied ik u graag aan. U bestelt bij TrapveiligheidNL antislipstrips per meter.

- Uit voorraad leverbaar
- Levering de volgende werkdag
- Gratis kleurstaal ontvangen

Goed om te weten is, dat als ik sleuven kom frezen, alle kleuren van de antislipstrip in model "Normaal" worden meegenomen. Dit is het meestgekozen model gemaakt van een slijtvaste kunststof.
Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste antislipstrip? Ik geef u graag wat tips.

Keuzehulp bij antislip strip

Gaat u antislip strips kopen. Dan is het goed om te weten dat antislip profielen er in vele kwaliteiten, modellen en kleuren zijn.
Modellen Antislipstrip

Het materiaal van een antislip strip

De meest voorkomende profielen zijn gemaakt van kunststof. Het materiaal bepaald de slijtvastheid. Maar ook hoe plezierig deze aanvoelt.

Er zijn ook trapprofielen gemaakt van rubber. Deze profielen zijn zacht en stroef. Als u vooral met sokken of blote voeten loopt, is dit een geschikt profiel (model ECO).

Modellen antislip strip

Het meest gebruikte antislip profiel heeft een bovenzijde van 12mm (model Normaal). Wilt u een minder opvallende antislipstrip in uw trap, dan zijn er ook profielen in 8, 9 en 11,6 mm.

De modellen "Rond" en "Mini" worden toegepast als al sleuven in de treden aanwezig zijn.

Kleuren antislip strip

Bent u er uit welk model antislipstrip in de trap geplaatst kan worden. Dan kunt u de kleuren bekijken. De meeste modellen antislipstrip zijn leverbaar in zwart, grijstinten, bruin, beige en wit. Een Neon antislipstrip straalt licht uit als het donker is.

Is er al een sleuf gefreesd? Dan is deze maat leiden voor het te kiezen model.