Traptreden frezen

Het trappenhuis is voor mij bekend werkgebied. Al 16 jaar ben ik werkzaam in de trappenbouw. Sleuven frezen voor antislip profielen doe ik dagelijks.

De benodigde freesapperatuur is aangepast op het vakkundig uitvoeren van de werkzaamheden. En wanneer de trap recent geschilderd is, wordt schadevrij gewerkt.

Antislip trap frezen

Voordat de werkzaamheden starten, wordt de juiste sleufmaat bepaald. Het is daarom belangrijk dat het anti slip profiel aanwezig is. U kunt ook er voor kiezen dat de antislip strip wordt meegenomen tijdens montage. Ik neem verschillende modellen en kleuren mee.

Tijdens de werkzaamheden, vind ik het belangrijk dat minimale hinder ontstaat. Het werk wordt adequaat en netjes uitgevoerd. Tijdens de freeswerkzaamheden krijgt u ook gehoorbescherming. Na de werkzaamheden wordt de veiliger gemaakte trap, schoon en stofvrij opgeleverd.

Als het freeswerk is verricht, kunt u zelf eenvoudig de strips installeren. Natuurlijk ben ik u ook graag van dienst wanneer u wenst dat de antislip strips direct worden geplaatst.

Antislip trap rubber

Indien gewenst, kan ik voor u diverse kleuren antisliptrap strips verzorgen. De antislip trap strips zijn gemaakt van kunststof of rubber. Standaard worden kunststof antislip strips aangeboden. Deze zijn voor iedere trap geschikt en zeer slijtvast.